Fragt 49 kr. // Gratis fragt på ordrer over 499 kr.

Cookie- og persondatapolitik

Når du besøger vores website, indsamles oplysninger om dig. Disse bliver brugt til at forbedre og tilpasse vores indhold på siden. Hvis ikke du ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvilke informationer, der indsamles, formålet med dem og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, hvilket er en tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede data på din computer, tablet, mobil eller tilsvarende med henblik på at indsamle data om dig. De indsamlede data fra cookies anvendes til at analysere din adfærd på hjemmesiden, hvilket bidrager til at give dig en optimal oplevelse. Cookies kan derudover anvendes i markedsføringsmæssig regi.

Du kan slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer, du ser, blive mindre relevante for dig. Du kan også opleve, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke har adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der kan omfatte:

Persondatapolitik hos Forlaget Urtica

Personoplysninger er alle slags informationer, som på hvilken som helst måde kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker fx ved interaktioner på hjemmesiden, som ved køb på vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, og også hvilke sider du klikker på. I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk ved køb på siden. Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjemand.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og sikkert i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil udelukkende blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opnået eller ikke længere er relevant.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.forlageturtica.dk er Ulla Hjøllund Linderoth, Ydunsvej 6, 8680 Ry.

Behandlingsgrundlag og formål

Kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes udelukkende til betalingsafvikling og opfyldelse af aftalen. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Woocommerce. Det gælder også information, der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger ifm handel vil blive slettet 2 år efter du har modtaget din vare eller ydelse.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er relevante eller nødvendige. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen har samt baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand eller overfører dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos WordPress og betalingssystem gennem Woocommerce, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Woocommerces datacentre.

Scroll to Top

Denne hjemmeside anvender cookies

Vi bruger cookies og lignende teknologi til at levere den bedste oplevelse på websitet. Ved fortsat brug af hjemmesiden antager vi, at du accepterer dette. Hvis du ønsker det, kan du slå cookies fra i din browser. Du kan læse vores cookie- persondatapolitik her.